Pages

13 January, 2011

IEPAZĪSTI SEVI UN PIEPILDI AR ENERĢIJU.

Kvants - quantum. Tā ir mazākā iespējamā enerģijas "porcija". Atomam ir kodols, ap kuru riņķo elektroni. Kodols sastāv no neitroniem un protoniem, kuri sastāv no kvarkiem, bet tie - no prekvarkiem. Bet kas atrodas starp tiem? Tukšums? Šis tukšums ir kvantu enerģijas telpa. Kvanti caurauž un saista vienā visaptverošā enerģijas audumā ikvienu dzīvu un nedzīvu būtni Visumā. Arī mūsu domas un emocijas ir kvantu enerģija.

Pirmais solis - NOTVER PAUZI STARP DOMĀM.
Atrodi mierīgu vietu, kur tevi neviens netraucē. Apsēdies, aizver acis un sāc klusi vērot savas domas. Iztēlojies tās kā garāmgājējus. Neseko tām, vienkārši ļauj tām nākt, iet, izgaist. Kad kādu brīdi esi to darījis, uzdod sev jautājumu: "Kāpēc es stieši tagad domāju?". Vai: "Kur atrodas mana apziņa?". Vai: "No kurienes nāk mana nākamā doma?". Kas notiek? Tavs prāts, gaidod nākamo domu, ir sastindzis kā kaķis, kurš vēro peles alu-jo ir pieradis sekot kustībai un formai. Bet pele neparādās. Tad parādās-nākamās domas izskatā. Izjūti šo pauzi, tukšuma mirkli starp jautājumu un nākamo domu-tieši tā ir pieskaršanās absolūtajai apziņai.
Sākumā šis mirklis ir pavisam īss, varbūt pāris sekundes. bet, ja atkortosiet šo vingrinājumu bieži, spēsiet to paildzināt. Atkjārto to vairākas reizes dienā pa minūtei, ik pēc 15 sekundēm uzdodot prātam jautājumus. Tos var variēt:"Kādā krāsā būs mana nākamā doma?" Vai: "Kāda smarža būs manai domai?". Cītīgi vingrinoties pamanīsiet, ka parādās vairāk enerģijas un sajutīsiet sevī ieplūstam brīnišķīgu vieglumu un mieru. Šīs sajūtas būs vēl pārsteidzošākas pieredzes vēstneses.

Otrais solis - TIKAI VĒRO!
Šī tehnika ir kvantu dziedniecības stūrakmens, jo māca koncentrēties vienīgi uz acumirkļa vērosanu - un jau iedarbojas dziedinoši.
Tev vajadzēs 10-20 minūtes miera. Piever acis un 10 - 20 sekundes ļauj savām domām brīvi klejot. Tad iztēlojies pozitīvu vārdu virkni - nav svarīgi, vai tu iztēlē lasi vai dzirdi. Piemēram: miers, klusums, prieks, siltums, bauda. saule, mīlestība, glāsti, gaisma, līdzjūtība, bezgalība...Kad šie vārdi aizslīdējuši vai izskanējuši, izvēlies no tiem vienu, kas sasita tevi visvairāk, un sāc to vērot. Šis vārds kaut kādā veidā mainīsies - varbūt kļus skaļāks, lielāks vai spilgtāks, sāks pulsēt vai izplesties. Vienkārši vēro. Nekas, ja iejaucaskādfas domas vai apkārtnes trokšņi - atgriezieties pie tā. Ja vārds pagaist, turpini vērot vietu, kur tas tikko bija - un tas atkal parādīsies. Vai tā vietā - cits. Arī nekas:akceptē un turpini vērot.
Šī tehnika spēj maigi, bt dziļi izmaiņit mūsu pasaules uztveri. Sākumā tās efektu varbūt nemanīsiet, bet, ja praktizēsiet to pāris nedēļas, ļoti iespējam, ka sa;nemsiet komplimentus par jūsu gaišo omu un acu mirdzumu.

Trešais solis - SAPLŪSTI AR TĪRO APZIŅU.
Mums jāsaprot, ka tīrā apziņa mums jau ir dota - kā mētelis, par kuru nedomājam, bet kurš mūs silda. Tā ir tepat, tikai jāpzinās.
Tev vajadzēs vismaz 20 minūtes miera. Ērti apsēdies krēslā. Rokas klēpī, bet nesaskaras.
- Aizver acis un apmēram 30 sekundes koncentrējies uz labo plaukstu.
- Tad apmēram 15 sekundes koncentrējies uz kreiso plaukstu.
- 10 sekundes koncentrējies uz abām plaukstām reizē.
- 2-3 sekundes (tik daudz turpmāk velti katrai ķermeņa daļai) vērs visu uzmanību uz de;nu locītavām, tad - uz apakšdelmiem, elkoņiem, augšdelmiem, pleciem, abām rokām no pirkstu galiņiem līdz pleciem.
- Tagad turpini ceļojumu pa savu ķermeni lejup šāda secībā: muguras augšdaļa - vidus - lejasdaļa - visa mugura. Tad sāni - no padusēm līdz gurniem - krūšu kurvis - vēders - iegurnis - augšstilbi...līdz kāju pirkstiem un pēdām.
- Tad koncentrē uzmanību uz visu ķermeni kopumā līdz pleciem.
- Tad - uz galvu: skausts - žoklis - zods - labā auss - kreisā auss - apakšlūpa - augšlūpa - labā nāss - kreisā nāss - degungals - labais plakstiņš - kreisais plakstiņš - labā acs - kreisā acs - labā uzacs - kreisā uzacs - punkts starp uzacīm - piere - pakausis - galvvidus - visa galva.
- 10 sekundes koncentrē uzmanību uz visu ķermeni koumā.
- 10 sekundes - uz iedomātu ovālu, kas aptver tavu ķermeni aptuveni 25 cm atstatus.
- 5-6 sekundes iztelojies, kā tīrā apziņa piepilda tavu ķermeni. Tu esi apziņa.
- Tagad tā lēni pepilda visu istabu, kurā esi, māju, pilsētu...un pamazām aptver visu zemeslodi. Tā izplešas kosmosā...visā galaktikā...miljonos galaktiku...
- Iztēlojies,ka viss radītais koncentrējas ovālā formā, kas apziņai plešoties, pamazām sarūk līdz mirdzošam punktiņam - un tad izgaist.
- Atgriezies telpā, kurā esi.
- Atgriezies savā ķermenī. Viegli pakustini roku un kāju pirkstus. Paliec 2-3 minūtes mierīgi sēžam aizvērtām acīm.
- Atver acis. Tu skaidri jūti, ka tava apziņa aizvien piepilda telpu ap tevi un visu tavu ķermeni. Jūti dziļu mieru un vieglumu.
Šis miers un vieglums ir ei-sajūtas - īpašas eiforiskas sajūtas (no angļu valodas eufeelings), kas pavada tīrās apziņas piedzīvojumu. Tādas jūtas kā bailes, sajūsma, niknums, skumjas rodas no domām, sajūtām, ārējiem apstākļiem un situācijām un vienmēr ir saistītas ar mūsu ego. Bet ei-sajūtu avots ir tīrā apziņa, un tās pastāv neatkarīgi no ārējiem apstākļiem. Ja mūsu apziņu salīdzinātu ar kvēlspuldzi, tad tīrā apziņa ir elektrība, bet ei - sajūtas - gaisma, ko tā rada.

Ceturtais solis - SINHRONIZĒJIET SEVI.
Šis vienkāršais vingrinājums prasīs 5 -10 minūtes laika. Veic to pirms dziedināšanas seansa.
Apsēdies uz krēsla un atslābinies. Rokas brīvi noliec uz augšstilbiem, pirkstus pavisam viegli saliec pavērtās dūrēs.
Apmēram minūti koncentrējies vienīgi uz savas labās rokas izjūtām. Ko tu jūti? Smagumu, siltumu, kņudoņu?
Tad pārvirzi enerģiju uz kreiso kāju un tās izjūtām. Tā jūtas citādi nekā labā roka? Dažas reizes ieelpo un izelpo. Liec savai elpai kļūt aizvien mierīgākai un dziļākai. Nu pamēģini vienlaikus uztvert gan savas labās rokas, gan kreisās kājas sajūtas. Piecas reizes atkārto:"Roka un kāja jūtas pilnīgi vienādi." Izjūti, ka sajūtas abās ķermeņa daļās patiesi izlīdzinās.

FIZISKĀ DZIEDINĀŠANA.
Pieņemsim, ka kādam tavam draugam vai ģimenes loceklim sāp celis. Tev nav svarīga diagnoze (tā lai paliek speciālistu ziņā), tikai mērķis - kliedēt sāpes. Lai tu pats sagatavotos seansam, tev nav jādara - vai pareizāk sakot, ir jādara NEKAS. Proti, jānoved sevi stāvoklī, kurā tu neko nedari un nedomā, bet koncentrējies vienīgi uz seansa norisi. Tā ir pavisam vienkārša, prasa tikai 2-3 minūtes un jāveic viegli, rotaļājoties.
- Vispirms formulē mērķi - tagadnē, precīzi un pozitīvi. Atceries: tu necīnies pret sāpēm, tu tīrajai apziņai viegli un vienkārši pasūti veselību un labu pašsajūtu, apmēram kā kafejnīcā espresso: " no sāpēm brīvs, lokan celis!"
- Palūdz savam dziedināmajam ērti iekārtoties - vienalga, stāvus, sēdus vai guļus. Uzliec vienas rokas rādītājpirkstu uz sāpošās vietas - saspringtā muskuļa. Viegli piespied, tad atlaid, neatraujot pirkstu.
- Otras rokas rādītājpirkstu uzliec uz jebkura cita muskuļa, kas nav saspringts.
- Vispirms koncentrē visu savu uzmanību kā šauru gaismas staru uz pirmo pirkstu Ko tu jūti? Siltumu? Pulsāciju? Tad koncentrējies uz otru pirkstu. Kā tas jūtas? Un tad - uz abiem pirkstiem reizē.
- Pēc neilga brīža sajutīsi sevī ieplūstam mieru un klusumu - tā būs tīrās apziņas radītā ei - sajūta.
- Nu tavā apziņā ir trīs punkti: ķermeņa punkti zem abiem rādītājpirkstiem un šī ei-sajūta tevī. Iztēlojies tos saistītus vienotā trīsstūrī un koncentrējies uz to.
- Ja sajutīsi sāpošajā vietā muskulatūru atslābstam vai savu dziedināmo spontāni dziļi ieelpojam, tā ir droša zīme, ka impulss saņemts.
- Vēl brīdi koncentrējaties uz otro un trešo punktu, tad atlaid pirkstus. Viss. Pašdziedināšanās ir ievadīta.

"IR TIKAI DIVI VEIDI, KĀ DZĪVOT: JA MĒS KĀ BRĪNUMU NEUZTVERAM NEKO - VAI KĀ TĀDU UZTVERAM VISU"...Alberts Einšteins.



No comments:

Post a Comment